




Húsvéti foszlós kalács
A tejszíntől és vajtól gazdag kalács igazi éke az ünnepi asztalnak. A titka a jó minőségű liszt, amitől minden kelt tészta lazább és könnyebb lesz.
A tejszíntől és vajtól gazdag kalács igazi éke az ünnepi asztalnak. A titka a jó minőségű liszt, amitől minden kelt tészta lazább és könnyebb lesz.
Ebben a receptben nem fogsz csalódni. Igazán finom, ízletes gofrikat süthetsz a családodnak vele pillanatok alatt.
A franciák lepénykenyere kiváló péksütemény egy családi vagy baráti eseményre. A tipikusan Provence-i kenyér a leggyakrabban ízesítés nélkül készül sajttálakhoz, de lehet gazdagítani aszalt paradicsommal, olívabogyóval és fűszerekkel is.
A joghurttól a pogácsánk szaftosabb lesz és tovább bírja a tárolást is, így 4-5 napon át is ugyanazt a friss élményt nyújtja, mint sütés után.
A reggelik és tízóraik dobogósa, a kakaós csiga most mini változatban készült, hogy maradjon hely egy nagy pohár tejnek és almának is a kiegyensúlyozott táplálkozás jegyében.