Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Értékrendünk
 
Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy vállalatunkat az etikai normák és jogszabályok teljes körű betartásával működtessük.
Célunk:
  • hogy Vásárlóinknak és Beszállítóinknak megbízható, hosszú távú partnerei legyünk.
  • hogy búzaigényünk meghatározó részét helyi, magyar termelőktől közvetlenül vásároljuk meg.
  • hogy kiváló minőségű termékeket állításunk elő, amelyek megfelelnek Partnereink elvárásának.
  • hogy környezetünk megóvása érdekében  energiahatékony és fenntartható megoldásokat keressünk.
Működés
 
Célunk, hogy a vevői igényeknek maximálisan megfeleljünk, és jó vertikális kapcsolatokat alakítsunk ki a szegmensen belül az alapanyag beszállítóktól a fogyasztókig.
A Celldömölki Malom Kft. üzeme egy napi 100 t kapacitású tradicionális magyar búzamalom. A malomban először 1938-ban őröltek lisztet, és több korszerűsítési beruházásnak köszönhetően a mai napig szinte folyamatos a termelés. A Celldömölki Malom Kft a magyar családi tulajdonban levő GSD csoport tagja, mely 1993 óta jelentős részben szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozik. A kiváló minőségű malmi búza ezért az üzem számára mindig biztosított. A vállalat a térségben termelő-integrátori szerepet tölt be. Büszkék vagyunk arra, hogy egyre több gazda kizárólag cégünk számára értékesíti búzáját.
Malmunk 30 embernek ad munkát a régióból.
 
A celldömölki telephelyen 10.000 tonna, csoport szinten 30.000 tonna terménytároló kapacitással rendelkezünk. A liszteket saját szállítójárműveinken juttatjuk el partnereinkhez, így minden tétel gyorsan és pontosan ér célba. Megrendelőinket labormunkánkkal és szaktudásunkkal is segítjük a megfelelő lisztspecifikáció kiválasztásától vagy akár kialakításától kezdve, a lisztek termelésben történő alkalmazásáig, mindezt a speciális vevői igényeket szem előtt tartva.
Alapanyag
 
Célunk, hogy búzaigényünk meghatározó részét helyi, magyar termelőktől közvetlenül vásároljuk meg.
A vállalat az őrléshez szükséges búzát két fő forrásból szerzi be: helyi gazdáktól és szintén a régióban termelő GSD csoporttól. A Celldömölk környéki gazdák egyrésze a malomhoz termeltetési szerződéssel kötődik, melynek oka, hogy a malom vetőmagot és megbízható értékesítési lehetőséget kínál a számukra. A GSD cégcsoport közel 10.000 hektár területen végez szántóföldi növénytermesztést, Sopronhorpács központtal. 25 éves tapasztalattal és képzett szakembereivel elkötelezett a megbízható minőségű élelmiszer alapanyag előállítás mellett. A saját, csoportba tartozó termőföldön termelt búzának a java kerül a malomra, így biztosított a mindig kiváló minőségű és nyomon követhető őrlési alapanyag.
Élelmiszerbiztonság
 
Célunk, hogy kiváló minőségű termékeket állításunk elő, amelyek megfelelnek Partnereink elvárásának.
Mivel cégünk hírnevének, pozíciójának fenntartását és erősítését az elvárásoknak megfelelő élelmiszerbiztonság, a termékminőség, valamint a hatékony minőségirányítási rendszer garantálja, ezért kiemelt fontosságot tulajdonítunk mindazon tevékenységnek, amely ezen tényezők fenntartását, valamint a termék előállítási és szolgáltatási kultúra folyamatos fejlesztését segíti. Cégünk ISO 22000:2005 élelmiszer-biztonsági irányítási rendszert működtet, melyet úgy alakítottuk ki, és úgy kell működtetnünk, hogy az megfeleljen partnereink elvárásainak, a hazai és a nemzetközi előírásoknak, a mindenkor érvényben lévő jogszabályi követelményeknek és biztosítsa minőségpolitikánk, minőségügyi - élelmiszerbiztonsági céljaink megvalósulását, cégünk eredményességét, dolgozóink megélhetését.
Fenntarthatóság
 
Célunk, hogy környezetünk megóvása érdekében energiahatékony és fenntartható megoldásokat keressünk.
Napjainkban egyre nagyobb szerepet kap a fenntarthatóság és ennek a halmaznak egy szereplője az energiahatékonyság is. Tudjuk, hogy tudatos vásárlóink és partnereink, csakúgy, mint mi, saját maguk is szem előtt tartják ezeket a szempontokat, akár háztartást, akár termelést vezetnek, és termékválasztás esetén is figyelembe is veszik azokat. Épp ezért célunk, hogy energetikai fejlesztésekkel és pontos, hatékony logisztikával csökkentsük a környezetünk terhelését úgy, hogy ezen törekvésünk mellett az alapcéljaink ne sérüljenek.
Valamennyi munkatársunk azért dolgozik, hogy termékeink és szolgáltatásaink megbízhatóságával, jó és egyenletes minőségével, biztonságosságával, valamint jogszabályi megfelelőségével, fogyasztóink igényeit kielégítse és az elégedettséget folyamatosan fenntartsa.