Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Működés

Célunk, hogy a vevői igényeknek maximálisan megfeleljünk, és jó vertikális kapcsolatokat alakítsunk ki a szegmensen belül az alapanyag beszállítóktól a fogyasztókig.

A Celldömölki Malom Kft. üzeme tradicionális magyar búzamalom. Naponta 100 tonna búzát őröl fel. A létesítményben először 1938-ban őröltek lisztet, és a mai napig szinte folyamatos a termelés. A Celldömölki Malom Kft. magyar családi tulajdonban van. A tulajdonosokon keresztül kapcsolódik a GSD csoporthoz, mely szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozik 1993-tól. A kiváló minőségű malmi búza ezért az üzem számára mindig biztosított. A vállalat a térségben termelő-integrátori szerepet tölt be. Büszkék vagyunk arra, hogy egyre több gazda kizárólag cégünk számára értékesíti búzáját.

Malmunk 30 embernek ad munkát a régióból.

A celldömölki telephelyen 10.000 tonna, csoport szinten 60.000 tonna terménytároló kapacitással rendelkezünk. A liszteket saját szállítójárműveinken juttatjuk el partnereinkhez, így minden tétel gyorsan és pontosan ér célba. Megrendelőink gyártását labormunkánkkal és szaktudásunkkal is segítjük a megfelelő lisztspecifikáció kialakításától kezdve, a speciális vevői igények figyelembevételével.